Üyelik iptal işlemi Hesap bölümünden yapılabilir:
-
Profil fotoğrafınıza tıklayın ve Hesap bölümüne girin.
-
Sayfanın en altındaki “Üyelik İptali” alanına gidin.
-
Şifrenizi girerek üyelik silme işlemini tamamlayın.
Not: Üyelik silme işlemi geri alınamaz.Üyelik silindiğinde mesajlar, göz kırpmalar, favoriler ve profil bilgileri dahil tüm veriler sistemden kaldırılır.
Daha sonra yeni bir üyelik oluştursanız bile bu verilere tekrar erişim mümkün değildir.