Skip to content
Pembe Panjur Blog
  • Blog
  • Yeni Üye Kayıt
  • Site Turu
  • Basın
May 12, 2015 / Son Yazılar

KAÇMALI MIYIM, KOVALAMALI MI?

Escape from marriageKadın – erkek ilişkileri için kullanılan “kaçan kovalanır” klişesini bilirsiniz. Bazı arkadaşlar bunu tavsiye olarak verir, bazen de insanlar bunu kendince bir yöntem olarak kullanmaya çalışır. Bu şekilde, karşılarındaki kişinin onları daha çok seveceğine ve onların daha çok üzerine düşeceğine inanırlar. Çünkü ilişkilerle ilgili insanların kendi kendine ortaya çıkardığı bir takım söylentiler var ve bu klişe de onları destekler nitelikte.

– Erkekler üzerine düşülmesinden hoşlanmaz.

– Kadınlar kendileriyle her zaman daha fazla ilgilenilmesini isterler.

– Erkekleri sevdiğini belli etmemen gerekir.

– Kadınlar kıskanç erkeklere bayılır.

Bunlar bu klişelerden sadece bir kısmı ve yaygın olarak düşünülenin aksine o kadar da doğru değiller. Bazı erkekler, hayatı boyunca tam anlamıyla bir aileye sahip olamadığı için üzerine düşen kadınlardan hoşlanabilir. Ya da bazı kadınlar fazla ilgiden dolayı partneriyle sorun yaşayabilir. Erkekler sevildiğinden emin olmadığı zaman ilişkiyi bitirebilir. Hatta pek çok kadın kıskanç erkeklerden korkabilirler bile.

Dolayısıyla, siz klişeleri bir kenara bırakın. Gelin kaçmalı mısınız kovalamalı mı, bunu birlikte değerlendirelim.

Kovalamadan kaçmak

Siz kovalayan değil kaçan taraf olmayı tercih ettiniz diyelim. Daha fazla ilgi, daha fazla merak uyandırmak için var gücünüzle kaçıyorsunuz. Peki, ya gözden kaybolana dek kaçmış olursanız ve ardınızdakinin artık kovalamayı bıraktığını fark edemediyseniz?

Biz size “kaçan kovalanır”a karşılık olarak bir başka deyimle karşılık vereceğiz: “Fazla naz aşık usandırır.”

Sizin son sürat kaçmanız, karşınızdaki kişinin sevilmediğini düşünmesine neden olabilir. Dolayısıyla, o da bağrına taş basıp, kovalamaktan vazgeçebilir. En iyisi, aşkı bir strateji oyunu gibi algılamamak ve onun doyasıya keyfini çıkarmak.

Hunt for love

Kaçmadan kovalamak

Siz hiç kaçmadınız ve aşkınız için adeta bir Usain Bolt olarak kendi rekorlarınızı kırıyorsunuz. Peki, karşınızdaki kişinin size yeterince değer verdiğinden ve sizi istediğinden emin misiniz? Onun için daha ne kadar mücadele etmeyi düşünüyorsunuz?

Siz yeterince iyisiniz ve belki de gereken her şeyi yaptınız. Biraz kendinizi düşünün ve acı çekmek yerine hayatı size daha yaşanılabilir bir yer haline getirecek yeni insanlar tanımayı deneyin. Belki de bu şekilde hayat, düşündüğünüzden çok daha güzel olabilir.

Ne kaçmak ne kovalamak

En iyisi ne kaçmak üzerine planlar yapmak için zihninizi yorun ne de kovalamak için enerjinizi sarf edin. Aşk, zaten çok güzel ve hayat aşkın etrafında dönen hikayelerden ibaret. Çünkü hayatta her şeyi duygularımıza göre belirliyoruz.

Parayı, bir şeye ihtiyaç duyduğumuz hissiyle harcıyor, partnerimizle ona bağlılık duyduğumuz için ilişki yaşıyor, hayata bize sunduklarına duyduğumuz minnetle sarılıyoruz.

Post navigation

Previous Post:

AYRILIKTAN SONRA YAŞAM VAR MI?

Next Post:

ÇOCUKLARIN ÖNÜNDE TARTIŞMANIN ETKİLERİ

Son Yazılar

  • Uzak Mesafe İlişkisi Yaşayanlara Tavsiyeler
  • Seni Sevdiğinin 10 Göstergesi
  • Sağlıklı İlişki Kurmanın Yolları
  • AŞK MI SAPLANTI MI?
  • İnsanlar Neden Ayrılamaz?
  • Yanlış İnsana Aşık Olduğunuzu Nasıl Anlarsınız?
  • Sevgiliye Yapılacak En Güzel Sürprizler

Etiketler

40 yaş üstü aldatılma arkadaş ayrılık aşk burç burçlar duygular düğün erkek erkekler eski sevgili etki evlilik evlilik teklifi eş güven hata hediye hoşlanmak ilişki ilişkiler ilk buluşma internet internetten tanışma ipucu kadın kadınlar kitap korku online tanışma romantik seni seviyorum sevgi sevgili tanışma tavsiye unutma uyum yemek yeniden çift öneri özellik özellikleri

Kategoriler

  • Aldatılmak
  • Arkadaşlık siteleri
  • Aşk
  • Ayrılık
  • Basın
  • Buluşmalar
  • Burçlar
  • Düğün
  • Duygular
  • Erkekler
  • Eski sevgili
  • Evlilik
  • Firmalar
  • İlişkiler
  • İlk Buluşma
  • İnfografik
  • İnternet
  • İşe Yarıyor
  • Kadınlar
  • Kariyer
  • Kitap Önerileri
  • Öneriler
  • Özel günler
  • Özlü sözler
  • Sevgili
  • Son Yazılar
  • Sonbahar
  • Stres
© 2025 Pembe Panjur Blog - Powered by SimplyNews